Artwork
Mario Puppa
2014 Finestra
Chair Jam. : “Chair Jam”
Prendi una vecchia sedia di quelle che stagionano da tempo in cantina. Tritala finemente e falla bollire per circa un’ora. Aggiungi solo un po' di succo di mela per dolcificare. E' così che nasce la “Chair Jam” della Garfagnana. Un prodotto straordinario che unisce la qualità della materie prime locali alle più autentiche lavorazioni tradizionali della terra di Garfagnana.
Oggi il “consumatore” cerca prodotti unici ed esclusivi, frutto di accurate e moderne ricerche. “Chair Jam” è il risultato di tutto questo.
Chair Jam : Get an old, well seasoned, chair from the cellar and chop it finely and boil for about an hour. Add just a little apple juice to sweeten and hey presto you have created "Chair Jam" of the Garfagnana. An amazing product that combines the quality of local raw materials with the most authentic traditional culinary practices from the territory of the Garfagnana.
Today, the "consumer" is looking for unique and exclusive products, resulting from extensive up-to-date research. “Chair Jam” is the consummate result of this.